Machinebouw

MACHINEBOUW

C2 techniek is een bedrijf wat zich specialiseert in het bieden van oplossingen in de intern transportmiddelen. Dagelijks houden wij ons bezig met het bouwen van machines in staal waarbij we rekening houden met ontwerp, productie, besturing en installatie. Graag realiseren wij voor u de juiste machines om uw productiewensen te kunnen realiseren, vanaf ontwerp tot oplevering.  Met onze machines kunnen wij veel intern zoals u kunt zien bij onze verschillende afdelingen op de website. Ook onderhouden wij goed contact met onze verschillende toeleveranciers waardoor vaak snelle levertijden haalbaar zijn.

Toeleveranciers zijn onder andere:

 

 

OFFERTE

Indien u een wens, idee of probleem heeft nodigen wij u graag uit of bezoek wij u op locatie. Tijdens een kennismakingsgesprek worden uw wensen en eisen in kaart gebracht en geven wij deskundig advies. Wij lichten de functionaliteit en haalbaarheid toe en werken dit vervolgens uit in een offerte. Ook kunt u natuurlijk gewoon even een mailtje met toelichting sturen naar info@c2techniek.nl


 

3D EN 2D TEKENEN

Na goedkeuring van de offerte zullen we van start gaat met het ontwerp. Dit doen wij door middel van een 3D of 2D tekening. Tijdens deze tekening kunnen eventuele fouten direct worden ontdekt zodat we een perfecte machine kunnen leveren. Tevens krijgt u zo een beeld van hoe het eindproduct er uit komt te zien. We kunnen u een link toesturen waardoor u in uw browser zonder verdere programma’s de 3d tekening kunt openen/draaien en zoomen zodat u een goed beeld krijgt van het bestelde product.

 

PRODUCEREN

Na het ontwerp zal de machine in productie worden genomen. Met behulp van moderne gereedschappen en productiemethoden bouwen wij iedere machine van begin tot eind. Indien wenselijk wordt u op de hoogte gehouden van de status van het project.